We've noticed this is not your region.
Redirect me to my region
What do you want to learn today?

Core Management Training

ENDED
Training by  Instituut Core
Inquire Now
On-Site / Training

Details

In de Core Management Training (CMT) krijg je met behulp van een unieke ervaringsgerichte methode inzicht in hoe jij in het leven staat. Je traint je in vaardigheden om belemmerende patronen te hanteren, waardoor ze niet langer hinderlijk zijn. Je ontdekt je kwaliteiten en leert ze als uitgangspunt te nemen. De Core management training is een individuele training van 5 dagen die persoonlijke en zakelijke ontwikkeling garandeert.

Om te bereiken wat je graag wilt, is het belangrijk dat je met niet-rationele processen zoals verwachtingen, emoties, overtuigingen en oordelen kunt omgaan. Deze beïnvloeden immers hoe jij jezelf, anderen en situaties ervaart. Ze bepalen niet alleen hoe je reageert en communiceert, maar ook of en hoe je keuzes maakt, verantwoordelijkheden neemt en resultaat behaalt.

Na de training wordt je blik niet langer vertroebeld door zaken die er niet toe doen. Deze helderheid brengt energie, rust en kracht. Het wordt duidelijker wat je werkelijk wilt en kunt. Je maakt meer en meer bewuste keuzes en neemt daar de verantwoordelijkheid voor. Op die manier bereik je je doelen en verbeter je de kwaliteit van je leven.
 

– If you change the way you look at things, the things you look at will change – Wayne Dyer

Outline

Speaker/s

Annette Raaijmakers verrichtte jarenlang psychotherapie consulten. Ze heeft ruime ervaring in het geven van zelf-managementtrainingen in Europa en de Verenigde Staten. Deze ervaringen en haar therapeutische achtergrond vormen de basis van de door haar ontwikkelde Core Management Trainingen.

Fokko Ketel besloot om mee te werken aan de ontwikkeling van de Core Management Trainingen vanuit een behoefte om meer fundamentele en inspirerende trainingen te geven. Als Core-partner coacht en faciliteert hij diverse managementteams van Philips, Onderwijs (Winkler Prins Veendam), OM Breda en en MT strafrecht Paleis van Justitie Arnhem. Fokko is een uitstekend verteller en weet met liefde en zorg je hart te raken. Crkbo geregistreerd, heartmath grouptrainer, MBTI, IPPA.

Marieke Knotter combineert haar kwaliteiten als psycholoog en inzicht in bedrijven met een grote betrokkenheid bij de cursisten. Gedreven door nieuwsgierigheid is ze altijd op zoek naar wat er werkelijk speelt en haar werkwijze is een uitnodiging aan de cursist om volledig zichzelf te zijn en te blijven.

Jeremy Akers heeft door zijn interesse in de kwetsbare kant van het bestaan de kunst geleerd om het zachte met het harde te verenigen. Zijn onbevooroordeelde kijk op het leven levert verassende invalshoeken op die lucht, ruimte en richting geven. Zijn waardering voor het unieke in ieder mens maakt dat een gesprek met hem voelt als thuis komen.

Sarah Ketel heeft een achtergrond in mens-wetenschappen, psychologie, voice-dialogue en MBTI, is trainer/coach en ontwikkelaar bij de CMT, CIT en CLT en geeft daarnaast individuele coaching. Ze werkt vanuit haar intuïtie en heeft haar uitgebreide ervaring met het leven gecombineerd met haar inzicht in neurotische patronen en de invloed hiervan op het menselijke systeem waardoor zij in staat is contact te maken met elk onderdeel van het mens zijn.

Reviews
Be the first to write a review about this course.
Write a Review
5 DAGEN INDIVIDUELE TRAINING EN COACHING
om te worden wie je werkelijk bent.

Zakelijke trainingen die de kern raken.

Core is een instituut voor niet-rationele processen, educatie en managementondersteuning, opgericht in 1992 door Annette Raaijmakers en Fokko Ketel.

Al 25 jaar verzorgt Instituut Core vernieuwende, individuele, ervaringsgerichte management trainingen. Deze helpen je om voldoening in de meest fundamentele gebieden van je leven te vergroten én weer hernieuwde passie te vinden voor het realiseren van je ambities en doelen.

  • Individueel en op maat
  • Vaardigheden
  • Eén-op-één gesprekken
  • Meditatie en mindfulness
  • Ontspannen integratie


Een nieuwe manier van zijn

De Core trainingen geven je inzicht in je onbewuste denk- en gedragspatronen. Deze inzichten zorgen voor een frisse wind in je gebruikelijke communicatie.

Vanuit een nieuw perspectief wordt contact met anderen een vloeiende beweging vanuit een authentieke bron. Een verbeterde relatie met jezelf maakt kiezen voor een stressvrij leven en werk eenvoudig en succesvol.  De Core management trainingen verfrissen je kern.

  • Flexibiliteit
  • Heldere, effectieve communicatie
  • Innerlijke vrijheid
  • Aanwezigheid ...
Sending Message
Please wait...
× × Speedycourse.com uses cookies to deliver our services. By continuing to use the site, you are agreeing to our use of cookies, Privacy Policy, and our Terms & Conditions.