We've noticed this is not your region.
Redirect me to my region
What do you want to learn today?

Maak je eigen sneaker in één dag!

ENDED
Inquire Now
On-Site / Workshop

Details

SNEAKERS MAKEN

Tijdens deze leuke workshop leer je hoe je een paar sneakers kunt maken met behulp van de Sneakerkit. Je kiest een model en gaat aan de slag.
Aan het einde van de dag loop je de deur van het Jouw stoute schoenen atelier uit op je eigen unieke handgemaakte paar sneakers.

De zolen en de patronen voor de modellen zijn inbegrepen bij de prijs. Leer kun je kopen op het atelier vanaf 10 euro. 

Jij kiest het model en jij maakt jouw unieke sneaker - Hoe cool is dat!

Outline

Voorafgaand aan de cursus geef je jouw maat door. Wij hebben dan een sneakerzool in jouw maat klaarliggen op het atelier.

Je kiest het model voor jouw unieke sneaker uit en kiest het leer waar je mee wilt werken.

Daarna begint het werk, je tekent de patronen uit op het leer, je snijdt, knipt en prikt. Als het leren model klaar is kan het bevestigd worden op de zool.

Dit doe je met behulp van gewaxt draad in een door jouw gekozen kleur. Wij staan klaar met raad en daad en helpen waar nodig is.

Als de beide lederen modellen met de hand op de zool zijn gestikt stop je de binnenzolen in de sneakers, kiest jouw veter uit en stapt in jouw eigen unieke sneakers.

Wij maken foto's van het geheel en vinden het heel leuk als jij ook iedereen laat weten dat jij die onwijs leuke sneakers bij ons hebt gemaakt. Wil jij altijd al sneakers maken? Grijp dan je kans en schrijf je in via de website van Jouw stoute schoenen.

Speaker/s

Esther van Schagen is ambachtelijk schoenmaker en schoendesigner. Ze geeft al jarenlang cursussen en workshop sop het gebied van schoenen, tassen en lederwaren.

Special Offer

Schrijf je in met vier personen en krijg het leer gratis.
Reviews
Be the first to write a review about this course.
Write a Review
Jouw stoute schoenen biedt cursussen en workshops op het gebied van Tassen, Schoenen en Lederwaren.

Bij ons bent u aan het goede adres als u wilt leren hoe u tassen, schoenen en lederwaren kunt ontwerpen en maken. Wij bieden u de kans om uw eigen ideeën om te zetten in tastbaar resultaat waar u trots op kunt zijn.

Tijdens de lessen staan uw eigen ideeën en ontwerpen centraal. U weet wat u wilt leren maken en wij begeleiden u daarbij. U leert van Meesterschoenmaker Esther van Schagen en Benthe Al, creatief vakvrouw de fijne kneepjes van het vak. U werkt in een prachtig ruim atelier in hartje Amsterdam. Hier zijn alle machines en gereedschappen aanwezig die u nodig heeft om een fantastisch product te kunnen maken - Uw eigen unieke tas, schoen of portemonee.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden kijk dan op de site. Jouw stoute schoenen biedt ook individuele workshops en cursussen op maat. Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden of schrijf u direct in! 
Sending Message
Please wait...
× × Speedycourse.com uses cookies to deliver our services. By continuing to use the site, you are agreeing to our use of cookies, Privacy Policy, and our Terms & Conditions.