We've noticed this is not your region.
Redirect me to my region
What do you want to learn today?

Details

Waarom deze training?

SharePoint is een geweldig platform om te delen, te communiceren en te automatiseren. Maar het succes van SharePoint hangt af van de acceptatie bij de medewerkers binnen uw bedrijf. Gelukkig zien veel bedrijven in dat SharePoint niet ‘organisch’ moeten groeien maar juist in banen moeten worden geleid. Bij de acceptatie van SharePoint is het van fundamenteel belang dat uw collega’s zowel de filosofie als de functionaliteiten van het platform leren kennen.

Altijd een maatwerktraject

Keuzes voor het samenwerken in SharePoint zouden idealiter al vóór de implementatie gemaakt zijn. Het is daarbij van essentieel belang dat de gemaakte afspraken eenduidig met de hele organisatie gecommuniceerd worden. Wij zullen daarom altijd een intakegesprek voeren om er zeker van te zijn dat de inhoud van de training aansluit bij uw wensen.


Werkwijze

Na het volgen van deze training heeft u een stevige basis waarmee u de fundamentele handelingen binnen SharePoint uit kunt voeren en begrijpt.

Adoptie

Tijdens de training zullen wij niet alleen de cursisten opleiden in het werken met SharePoint maar ook veel aandacht besteden aan uw SharePoint strategie.

Tijdsduur

Afhankelijk van het niveau en de wensen duurt de training een halve dag tot enkele dagen. Klik hier om een voorbeeld van de trainingsinhoud te bekijken.

Naslagwerk

Na de training zullen de cursisten worden voorzien in een uitgebreid digitaal naslagwerk zodat ze het geleerde achteraf nog rustig door kunnen nemen.



Always a tailor-made program
Reviews
Be the first to write a review about this course.
Write a Review
Mellaart Trainingen is een innovatief bedrijf vol energie en vernieuwende ideeën. Van de traditionele werkwijze stappen wij af. De succesvolle bewezen didactische strategieën combineren wij met verbeterde kennis over waar praktijk en theorie vaak langs elkaar heen gaan. Wij hebben 2 specialiteiten: IT-eindgebruikers opleiden en taalcursussen vormgeven. 
Mellaart Trainingen is opgericht in 2009 en heeft reeds vele mooie projecten mogen ondersteunen, van kleine ondernemingen tot grote overheidsorganisaties. Wij begrijpen dat ieder bedrijf zijn eigen cultuur en behoeftes heeft en passen onze cursussen en workshops hierop aan. 

Time Management is een kernwaarde die wij tijdens iedere training hanteren. Omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor het succes van de werknemers binnen uw bedrijf moet iedere training er bij ons op gericht zijn uw werknemers zo efficiënt mogelijk te leren werken. Zo besteden wij binnen onze trainingen veel aandacht aan de talrijke tijdbesparende opties die de diverse applicaties bevatten.

Een ander aspect waarin onze trainingen zich onderscheiden is creativiteit. Wij stimuleren de cursisten door middel van praktijkgerichte opdrachten de zojuist opgedane kennis creatief in te zetten om problemen op te lossen. Ook helpen wij cursisten in te zien welke functies gecombineerd kunnen worden om zo een zeer efficiënte werkwijze te creëren. Hierdoor zien cursisten het praktisch nut van de training in en raken zij gemotiveerd hier het maximale uit te halen. ...
Sending Message
Please wait...
× × Speedycourse.com uses cookies to deliver our services. By continuing to use the site, you are agreeing to our use of cookies, Privacy Policy, and our Terms & Conditions.