We've noticed this is not your region.
Redirect me to my region
What do you want to learn today?

Details

Duration: from one session 

Participants: max 12. 


Werkwijze

Vaak wordt Office 365 als ‘ander’ e-mail platform gezien zonder écht gebruik te maken van de mogelijkheden die het biedt. Wij helpen uw organisatie graag om de migratie naar Office 365 meer te laten zijn dan een optimalisatie in beheer en kosten.

Adoptie

Een training leent zich uitstekend om gemaakte afspraken te communiceren zodat deze ook begrepen en nageleefd worden. Door daarnaast te benadrukken welke tijdbesparende- en samenwerkingsmogelijkheden het Office 365 platform biedt, draagt de training sterk bij aan de gebruikers-acceptatie.

Tijdsduur

Afhankelijk van het niveau en gewenste aanvullende inhoud duurt de training een halve tot een hele dag.

Naslagwerk

Na de training zullen de cursisten worden voorzien in een digitaal naslagwerk zodat ze het geleerde achteraf nog rustig door kunnen nemen.

Reviews
Be the first to write a review about this course.
Write a Review
Mellaart Trainingen is een innovatief bedrijf vol energie en vernieuwende ideeën. Van de traditionele werkwijze stappen wij af. De succesvolle bewezen didactische strategieën combineren wij met verbeterde kennis over waar praktijk en theorie vaak langs elkaar heen gaan. Wij hebben 2 specialiteiten: IT-eindgebruikers opleiden en taalcursussen vormgeven. 
Mellaart Trainingen is opgericht in 2009 en heeft reeds vele mooie projecten mogen ondersteunen, van kleine ondernemingen tot grote overheidsorganisaties. Wij begrijpen dat ieder bedrijf zijn eigen cultuur en behoeftes heeft en passen onze cursussen en workshops hierop aan. 

Time Management is een kernwaarde die wij tijdens iedere training hanteren. Omdat wij ons verantwoordelijk voelen voor het succes van de werknemers binnen uw bedrijf moet iedere training er bij ons op gericht zijn uw werknemers zo efficiënt mogelijk te leren werken. Zo besteden wij binnen onze trainingen veel aandacht aan de talrijke tijdbesparende opties die de diverse applicaties bevatten.

Een ander aspect waarin onze trainingen zich onderscheiden is creativiteit. Wij stimuleren de cursisten door middel van praktijkgerichte opdrachten de zojuist opgedane kennis creatief in te zetten om problemen op te lossen. Ook helpen wij cursisten in te zien welke functies gecombineerd kunnen worden om zo een zeer efficiënte werkwijze te creëren. Hierdoor zien cursisten het praktisch nut van de training in en raken zij gemotiveerd hier het maximale uit te halen. ...
Sending Message
Please wait...
× × Speedycourse.com uses cookies to deliver our services. By continuing to use the site, you are agreeing to our use of cookies, Privacy Policy, and our Terms & Conditions.