We've noticed this is not your region.
Redirect me to my region
What do you want to learn today?

Verkooptraining Telefonische Verkoop & Acquisitie

ENDED
Inquire Now
On-Site / Training
Ended last Oct 17, 2023
EUR  450.00

Details

Telefonische verkoop en acquisitie is een vak apart. Hoe kun je vertrouwen winnen binnen een enkel telefoongesprek? Deze training richt zich op de belangrijkste verkooptechnieken voor telefonische verkoop en acquisitie. Bovendien leer je speciale closing skills om prospects telefonisch tot klant te maken.

De cursusinhoud is gericht op het leren beheersen van 8 verschillende verkoop vraagtechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit hebben bewezen. De technieken draaien allemaal om adviserend verkopen en het krijgen van opdrachten. Je leert je prospect of klant vragen te stellen met verschillende doeleinden: bijvoorbeeld het creëren van een vertrouwensrelatie, het vaststellen van zijn of haar exacte behoeften, of het tot aankoop motiveren van een belangeloze klant. Zo ontwikkel je een skillset waarmee je effectief en snel kunt verkopen. Doordat de technieken je inzicht geven en je leren aan te sluiten op de behoeften van de klant, leidt het bovendien tot een werkwijze die voor beide partijen zeer prettig is. De trainingen zijn interactief, en je leert de theorie via rollenspellen toe te passen zodat je de verkooptechnieken na afloop direct in de praktijk kunt gebruiken.

Outline

ORDER
In deze verkooptechniek leert men moeilijke vragen te stellen op een zachte manier in een eerlijke dialoog. Daarbij leert men gestructureerd vragen stellen om de werkelijke behoeften van de klant te begrijpen en het vertrouwen op te bouwen. Alles met het oogpunt uw klant succesvol te laten zijn.

BLACKBOOK

In deze verkooptechniek leert men vragen stellen om de aandacht en een relatie te krijgen met prospects en/ of klanten. Hiermee creëert de verkoper makkelijker openingsvragen om een behoefte eerder te herkennen.

SPIN

In deze Sales techniek wordt geleerd om vier verschillende type verkoopvragen aan een belangeloze prospect te stellen zodat iemand gemotiveerd wordt om tot aankoop over te gaan.

GROW

In deze verkooptechniek leert men vragen te stellen aan prospecten/ klanten om een positieve sfeer te creëren en zodoende prospecten / klanten tot aankopen of meer aankopen over te laten gaan.

SCIENCE
In deze verkooptechniek leert men wetenschappelijke verkooptechnieken om de omzet dan wel de kans te vergroten om iets te verkopen.

SALESCYCLE

In deze verkoop/ sales techniek leert men vragen te stellen aan prospects/ klanten om te begrijpen en er gebruik van te kunnen maken in welk stadium de klant is om over te gaan tot aankopen.

CLOSINGSKILLS

In deze verkoop/ sales vraagtechniek leert men vragen stellen om de deal te sluiten/ closen.

BTW (Bye the Way)

In deze verkoop/ sales techniek leert men het verschil tussen open en gesloten vragen om zodoende de behoefte, problemen, zorgen en ervaringen te weten te komen van de prospecten/ klanten maar ook om snelle, feitelijke en basis antwoorden te krijgen om tot een snelle verkoop te komen. Hierbij tevens gebruikmakend van verrassingsvragen waar de klant niet op rekent.

Speaker/s

Graham Hulsebos is trainer en motivator pur sang. Verkopen zit hem in het bloed; het delen van die know-how is wat hem drijft.

Graham heeft een achtergrond in detailhandel en automatisering, wat hem een geweldige basis heeft gegeven voor zijn ruim 20-jarige salescarrière. Commercieel, communicatief, en altijd in tune met de nieuwste ontwikkelingen – niet alleen op gebied van sales en marketing, maar ook wanneer het aankomt op moderne leermethoden.

Na veel succes geboekt te hebben in rollen als accountmanager, salesmanager en marketingmanager, richtte Graham in 2010 het bedrijf OEM Office Elearning Menu op. Dit internationale opleidingscentrum biedt cursussen en trainingen voor Microsoft Office-gebruikers – voor zowel bedrijven als particulieren, online of in-company. Het bedrijf groeit hard in binnen- én buitenland en is ondertussen al actief in landen als Duitsland, Spanje, Groot-Brittannië en Oostenrijk.

Collega’s en klanten omschrijven Graham als energiek, gemotiveerd, motiverend, eerlijk, betrouwbaar en rechtdoorzee. Hij werkt oplossingsgericht en dringt door tot op de kern van de behoeften van zijn klanten, en leert jou diezelfde skills toe te passen.

Want: Selling Is Asking, Not Telling!

Verkooptraining: Telefonische Verkoop & Acquisitie

Schedules

No. of Days: 1
Total Hours: 6
Reviews
Be the first to write a review about this course.
Write a Review
Graham Hulsebos is a trainer and motivator pur sang. Sales is in his blood; sharing that know-how is what drives him.

Graham has a background in retail and automation, which has given him a great foundation for his more than 20-year sales career. Commercial, communicative, and always in tune with the latest developments - not only in sales and marketing, but also when it comes to modern teaching methods.

After achieving great success in roles as account manager, sales manager and marketing manager, Graham founded the company OEM Office Elearning Menu in 2010. This international training center offers courses and training for Microsoft Office users - for both businesses and individuals, online or in-company. The company is growing rapidly at home and abroad and is now active in countries such as Germany, Spain, Great Britain and Austria.

Colleagues and clients describe Graham as energetic, motivated, motivating, honest, reliable and straightforward. He is solution-oriented and gets to the heart of his clients' needs, and teaches you to apply those same skills.

------------------------------------------------------------------Dutch------------------------------------------------- ...
Sending Message
Please wait...
× × Speedycourse.com uses cookies to deliver our services. By continuing to use the site, you are agreeing to our use of cookies, Privacy Policy, and our Terms & Conditions.